fbpx
Take the best from nature!

Aloe First

Aloe First

Aloe First sprej djeluje umirujuće na kožu nakon manjih porezotina, ogrebotina, opeklina i opeklina od sunca. Može se koristiti i za kosu jer štiti od isušivanja i štetnih utjecaja onečišćivača.

Svakako poželjan u setu za prvu pomoć

Uz veliko pakiranje sprej boce možete si naručiti i malu putnu sprej bočicu tako da ga uvijek imate uz sebe bilo za ozljedu ili osvježenje kože za vrućeg dana.

Osim stabiliziranog gela Aloa vere sadrži i:
 Deioniziranu vodu
Propolis
 11 eksluzivnih biljnih ekstrakata (neven, hajdučka trava, timijan, kamilica, đumbir, eukaliptus, pasiflora, kadulja, boražina, Delion i Sialwood).

First je prva pomoć kod upale grla, opeklina, opeklina od sunčanja i zračenja, zaustavljanja krvarenja, kod bolova u mišićima, grčeva mišića, iščašenja i uganuća, paradentoze, kožnih bolesti, alergija, upala usne šupljine, krvarenja iz desni, upale uha, prhuti, seboreje…

PRIMJENA: Pošpricajte povrijeđenu ili oštećenu kožu/sluzokožu više puta tijekom dana. Ušpricaj- te ga u nos kod upale sinusa, u usta kod upale grla. Nakapajte u uši kod upale ušiju…

Ako ste alergični na propolis, najprije isprobajte First na zapešću i grudima pa ako se ne pojavi alergijska reakcija možete nastaviti s uporabom. Ne špricajte ga u oči!


   HRVATSKA      PORTUGAL     SPAIN      IRELAND

     UNITED STATES    AUSTRALIA    UNITED KINGDOM   

     NORTHERN IRELAND    MALAYSIA    BELGIUM

     CZECH REPUBLIC    SLOVAK REPUBLIC     UEA  

      LUXEMBURG    MEXICO     NETHERLANDS     

      NEW ZELAND     PHILIPPINES    SINGAPORE

      SOUTH AFRICA    GREECE   CYPRUS

         CANADA


MyAloeLife je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Ovaj dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Odgovori

Call Now Button
HrvatskiEnglishDeutsch
×
×

Košarica